VÄRIPOMMI – Lastenvaate- ja tarviketapahtuma 2015-2016

varipommi

Väripommi on ainut laatuaan lastenvaate- ja tarviketapahtuma Tampereella. Se järjestettiin ensimmäistä kertaa lokakuussa 2015 kaksi päiväisenä Pyynikin Trikoon tiloissa. Toisen kerran tapahtuma järjestettiin yksi päiväisenä Tampereen Messukeskuksessa Mega Outlet -tapahtuman yhteydessä maaliskuussa 2016. Kolmannen kerran tapahtuma jatkuu Mega Outletin rinnalla Tampereen Messukeskuksessa 5.-6.marraskuuta 2016.

Ihastuttava Väripommi kerää laadukkaita ja suosittuja lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden tekijöitä ja jälleenmyyjiä saman katon alle. Tapahtumassa on myös aina ohjelmaa lapsille. Aikaisemmissa tapahtumissa ovat mukana olleet mm. Jeriika, Finlayson, If, Suomen Voimistelutuote, Muksutalli, Riemuli, Mini&Max, Lastentarvike, Taikatuulia, MustHave, Vadelmatarha, Pöllöpuoti, Baby Style, Hippa, Me&I, Minimaraton, Mussukat. Ohjelmassa on ollut piirustusnurkka, sirkusesityksiä, kasvomaalausta, pomppulinna sekä Minttu-kissan Satunurkka.

Varaa paikkasi syksyn tapahtumaan 5.-6.11.2016. Varatessasi 31.3.2016 mennessä saat myyntipaikan edullisemmin. Myyntipaikan lisätiedot ja varaus: Paikkavaraus Väripommi